Hotel Heerenhuys1

Hotel Heerenhuys

Dit stijlvolle hotel stond jarenlang in de lijst van absolute toplocaties om te overnachten in Alkmaar. Echter, sinds enige tijd is het Heerenhuys hotel helaas niet meer in Alkmaar gevestigd. Je vindt twee andere filialen van deze het Heerenhuys in Rotterdam en het Drentse plaatje Ruinerwold. Het filiaal in Rotterdam betreft een top trouwlocatie en een van de meest romantische locaties in de regio Randstad.

Hotel Heerenhuys2

Hotel Heerenhuys Ruinerwold: logeren in stijl

Logeren in stijl: aldus de slogan van viersterrenhotel Heerenhuys zelf en dat kunnen we alleen maar beamen. In het dorpje Ruinerwold, dat slechts 2.500 inwoners telt en in een prachtige groene moeras- en weideomgeving ligt en vooral bekend is van de jaarlijkse Oldtimerdag in augustus, vinden we een pittoresk hotel waar je helemaal tot rust kunt komen. In Ruinerwold en de omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de uitgestrekte landerijen. Je kunt hier kuddes schapen spotten, oude traditionele boerderijen bezichtigen en heerlijke wandelen langs de talloze slootjes en over de houten bruggen. Het authentieke pand met de hoge ramen en nostalgische inrichting heeft een landelijke sfeer en tal van luxe te bieden voor een heerlijk weekendje weg. In totaal zijn er 5 suites te huur met allemaal hun eigen karakter. De Safari Suite is ingericht in een Afrikaans thema en is knus en intiem met warme kleuren. Je beschikt niet alleen over een luxe bed en een flatscreen TV maar ook van een terras met jacuzzi om te relaxen. The Rose Suite staat voor romantiek. Overnachten in een omgeving van zachte tinten met een twin boxspring, comfortabele badkamer en een Engelse inrichting. Purple & Blue is de meest bijzondere kamer van het hotel en biedt uitzicht over een prachtig Drents landschap en boerderijen. Zwarte rode tinten overheersen in de inrichting en geven de kamer een warme sfeer. Je hebt de beschikking over een grote badkamer met 2persoons jacuzzi en een televisie. Op de kamer heb je ook een grote TV en een minibar. De Queens Suite, of wel de Koninginnekamer is ook in oud-Engelse stijl ingericht en is voorzien van alle gemakken die je maar kunt wensen. De Royal Suite is voor de echte luxepaarden en is de grootste kamer van het hotel. In deze Koninklijke kamer met groot 2-persoonsbed, zithoek met openhaard, kitchenette met mini-bar en een privéterras is het ongekend genieten. De Safarikamer is te huur vanaf € 110,- per nacht, en het tarief voor een luxe verblijf in de Royal Suite is € 135,- per nacht. Voor groepen heeft Hotel Heerenhuys ook nog een Guest House beschikbaar van 50m2 waar je tot maximaal 10 personen gebruik van kunt maken. Het tarief voor deze groepsaccommodatie is vanaf € 960,- voor een midweek tot € 1250,- voor een weekend inclusief zelfcatering. De andere kamers zitten wat betreft prijs tussen deze twee Suites in en kunnen via de website direct worden geboekt.

Contactgegevens Hotel Heerenhuys Ruinerwold

Dijkhuizen 121
7961AJ Ruinerwold
T: 0522- 230969
E: info@heerenhuys.com

Het Heerenhuys: perfecte trouwlocatie

Als je gaat trouwen dan wil je dat alles perfect is: de receptie, de aankleding, muziek, de catering en het drinken, het feest en natuurlijk de locatie. Bij Het Heerenhuys in Rotterdam is je trouwerij in goed handen. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van huwelijksfeesten en weet als geen ander hoe ze een sfeervolle dag moeten verzorgen waarbij je je zelf nergens zorgen om hoeft te maken. Daarbij zit dit trouwlocatie op een prachtige plek in het groene hart van Rotterdam gevestigd, waarbij je geniet van een prachtig uitzicht op de Euromast. Een erg mooie plek waar je gegarandeerd de mooiste trouwfoto’s kunt laten schieten. De organisatie van het feest en de catering worden verzorgd door Ma Guise catering, die alleen met de beste leveranciers en merken uit de voedselbranche werken en u dus verzekeren van een voortreffelijke catering waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Deze locatie beschikt over diverse zalen waar de verschillende onderdelen van uw trouwfeest kunnen plaatsvinden. De inrichting is modern en stijlvol en past bij iedere bruiloft anno nu. Het Heerenhuys is het centrum van de locatie en de Parkzaal is de meest uitgestrekte ruimte waar de huwelijksceremonie kan plaatsvinden en meer dan voldoende ruimte om ook het huwelijksfeest te geven.  Er is een aparte bar, kleedkamer en een aparte bruidskleedkamer met alle wenselijke voorzieningen. Op de website van Het Heerenhuys is te zien welke capaciteit de verschillende ruimtes hebben. Ook prettig om te weten: het Heerenhuys is aangesloten bij de NTBO, de Nederlandse Trouw Branche Organisatie en bezit hiervan een officieel keurmerk waardoor je de garantie hebt van een topfeest.

Contactgegevens Het Heerenhuys Rotterdam

Adres: Baden Powelllaan 12, 3016 GJ Rotterdam
Telefoon: 010 – 297 4242
Email: info@hetheerenhuysrotterdam.nl